آشنایی با آزمون IELTS

آزمون آیلتس چیست ؟

آشنایی با ازمون آیلتس

این مقاله به شما کمک خواهد کرد که ازمون ایلتس را خوب بشناسید ( در این مقاله شما به طور کامل با ازمون ایلتس اشنا خواهید شد ، این مقاله حاوی اطلاعاتی در رابطه با ازمون ایلتس و نکات ان میباشد ، محتوای این متن شامل نکاتی جهت اشنایی با ازمون ایلتس و نکات ان میباشد ، این مقاله در برگیرنده ی نکاتی جهت اشنایی با ازمون ایلتس است ، با مطالعه این مقاله به طور کامل با ازمون ایلتس و نکات مربوط با ان اشنا خواهید شد )

شاید تا به حال اسم ایلتس را شنیده باشید اما اطلاعات کافی از آن نداشته باشید ، ولی حالا میخواهیم به طور کامل به این موضوع که ازمون ایلتس چیست و همچنین صفر تا صد ایلتس به همراه تغییرات ازمون ۲۰۲۲ و موثرترین و بروز ترین متود اموزش بپردازیم.

چرا باید در ازمون ایلتس شرکت کنید؟

ایلتس یا (The international English language testing system ) توسط بسیاری از نهاد های مهاجرتی ، حرفه ای، بسیاری از دانشگاه ها ، کارفرمایان ، کشورها و سازمان های دولتی به رسمیت شناخته میشود.

ازمون ielts یک ازمون کاملا استاندارد شده برای اندازه‌گیری سطح زبان شما است. در ازمون ایلتس مهارت داوطلبانی که مایل به تحصیل ، کار و یا زندگی در یک‌ محیط انگلیسی زبان هستند از لحاظ گفتاری و نوشتاری به چالش کشیده میشود ، به علاوه زبان انگلیسی با 379 میلیون نفر سخن ور یک زبان بین المللی و سومین زبان پرگویش جهان به حساب می اید ، همچنین توانایی سخن گفتن و برقراری ارتباط به زبان مادری کشوری که قصد تحصیل ، کار ، زندگی و یا هر چیز دیگر از ضرورت ها میباشد و دارای مزایای بسیاری است.

« اکنون که هدف از ازمون ایتلس را متوجه شدید میخواهیم که با فرمت ازمون ایلتس( آزمون ایلتس چیست ) اشنا بشویم و همچنین از بهترین و جدید ترین روش های اموزش برای موفق شدن در ازمون ایلتس مطلع شویم. »

آزمون آیلتس چیست؟

همانطور که پیش تر گفتیم ازمون ielts با هدف ارزیابی مهارت زبان انگلیسی شما توسط سه سازمان British Council, IDP ,Cambridge مدیریت میشود و همچنین در مقایسه با تافل دارای آزمون دهندگان بیشتر و محبوبیت بیشتری است. ایلتس توسط دانشگاه های انگلستان ، استرالیا ، نیوزلند و کانادا مورد پذیرش است و گرفتن ویزا برای این کشور ها بدون این ازمون غیرممکن است. بیش از ۹۰۰۰ سازمان در جهان مدرک ایلتس را به رسمیت میشناسند همچنین بیش از ۱۰۰۰ مرکز ازمون ielts در سراسر جهان برای کمک به داوطلبان جهت شرکت در ازمون ایلتس وجود دارد.

بخش های مختلف ازمون ایلتس چیست؟

آزمون IELTS مهارت های شما را در زمینه های ایلتس listening ،ایلتیس , readingایلتس , speakingایلتس , writing در دو بخش ایلتس academic و ایلتس general اندازه گیری میکند.

ایلتس آکادمیک (IELTS Academic ) برای کسانی که مایل به تحصیلات عالی و یا کسب پذیرش از دانشگاه های بین المللی و اقدام برای مشاغل حرفه‌ای مانند پزشکی دارو‌سازی مهندسی و نظیر آن، در کشورهای انگلیسی زبان مانند کانادا ، استرالیا ، ایرلند و نیوزلند مناسب است و شما باید از مهارت هایی اگاهی داشته باشید که شاید در زندگی روزمره مورد نیازتان نباشد. هدف از این ازمون این است که مشخص شود ( ایا شما اماده به شروع تحصیل و یا کار در یک محیط انگلیسی هستید و لغات مرتبط با محیط دانشگاهی و شغلی را میدانید )

ایلتس جنرال ( IELTS general training ) برای سایر اهداف مهاجرتی همانند زندگی ، کاریابی ، استخدام ، اموزش در مقاطع تحصیلی متوسطه در کشوهایی همچون کانادا ، آمریکا ، استرالیا ، ایرلند و نیوزلند مناسب است و با توجه به اسم ازمون دایره‌ی لغات جنرال تر و عمومی تر و کاربردی تر در زندگی روزمره خواهد بود.

« با توجه به توضیحات بالا درمورد ایلتس academic و ایلتس general و همچنین با گرفتن مشاوره رایگان در زمینه مناسب ترین ازمون ielts برای شما نسبت به هدفی که دارید در موسسه ALA اگاه میشوید که بهترین گزینه برای شرکت در ازمون ایلتس چیست؟ »

فرمت آزمون آیلتس چیست؟

صرف نظر از این که کدام نوع از ازمون ایلتس ( ایلتس جنرال یا ایلتس اکادمیک ) را امتحان میدهید ، مدت زمان کلی ازمون ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه میباشد و از چهار بخش اصلی ( ایلتس لیسنینگ ، ایلتس اسپیکینگ ، ایلتس رایتینگ و ایلتس ریدینگ) تشکیل شده است. بخش های ایلتس listening ایلتس writing و ایتلس reading باید در یک‌ روز بدون وقفه و کامل انجام شوند اما بخش ایلتس speaking میتواند صرف یک‌هفته قبل و یا بعد از ازمون انجام شود.

آیلتس لیستنینگ
آیتلس اسپیکینگ
آیتلس رایتینگ
آیلتس ریدینگ
4 بخش، 40 سوال
3 بخش
رایتینگ تسک 1 و تسک 2
3 بخش، 40 آیتم
30 دقیقه
11-14 دقیقه
1 ساعت
1 ساعت

فرمت ایلتس لیستنینگ در ازمون ایلتس چیست؟

در قسمت ایلتس listening به طور کلی شما ۳۰ دقیقه وقت دارید ، در ا‌بتدا به چهار صدای ضبط شده گوش خواهید داد و سپس با توجه به صداهای ضبط شده ای که گوش کرده‌اید به سوال های ازمون پاسخ میدهید.

محتوای لیستنینگ ها به صورت زیر است :

ایلتس لیستنینگ۱ ) شما باید به مکالمه بین دو نفر که در یک زمینه اجتماعی روزمره اتفاق افتاده است گوش دهید.
ایلتس لیستنینگ۲ ) شما باید به یک مونولوگ در یک زمینه اجتماعی روزمره، ( به عنوان مثال : سخنرانی در مورد امکانات محلی یک منطقه ) گوش دهید.
ایلتس لیستنینگ ۳ ) شما باید به مکالمه بین بیشتر از چهار نفر که در یک زمینه آموزشی صحبت میکنند ( به عنوان مثال : یک معلم خصوصی دانشگاه و یک دانشجو در حال بحث در مورد یک تکلیف هستند ) گوش دهید.
ایلتس لیستنینگ ۴ ) شما باید به یک مونولوگ در مورد یک موضوع دانشگاهی (به عنوان مثال: یک سخنرانی دانشگاهی) گوش دهید.
توضیحات بالا تنها بخش کوچکی از بخش ielts لیستنینگ بود که با انها اشنا شدید. برای موفقیت در این بخش و کسب اطلاعات بیشتر و یادگیری میتوانید در کورس های اموزشی ایلتس listening موسسه ALA که توسط اساتید برجسته ایلتس برگزار میشوند شرکت کنید و با جدید ترین متود اموزشی موفقیت خود را در این زمینه تضمین کنید.

فرمت ایلتس اسپیکینگ در ازمون ایلتس چیست؟

آزمون Speaking از سه بخش تشکیل شده است و شما برای پاسخ به سوالات ۱۱ تا ۱۴ دقیقه زمان دارید:
ایلتس اسپیکینگ بخش 1 ) در این قسمت از شما خواسته می شود که به سؤالات کلی در مورد خودتان و موضوعاتی همچون خانه، خانواده، کار، تحصیل و علایق خود پاسخ دهید ( این قسمت بین 4 تا 5 دقیقه طول می کشد.)
ایلتس اسپیکینگ بخش 2) در این قسمت یک کارت به شما داده می شود و از شما میخواهند که در مورد یک موضوع خاص صحبت کنید ( ممتحن با پرسیدن یک یا دو سوال این بخش را به پایان میرساند.)
ایلتس اسپیکینگ بخش ۳) در این قسمت از شما سوالات بیشتری در ارتباط با موضوع قسمت 2 پرسیده می شود و این سوالات به شما فرصتی می دهند تا در مورد موضوعات و ایده های انتزاعی بیشتری بحث کنید ( این قسمت بین چهار تا پنج دقیقه طول می کشد.)
مطالبی که در بالا مطالعه کردید تنها یک دمو و توضیح کوتاه از بخش ielts speaking بود. راه های موفقیت و دوره های اموزشی موسسه ALA برای این بخش را میتوانید در مقاله راه های موفقیت در ایلتس مطالعه کنید و سپس برای شرکت در کلاس ها اقدام کنید.

فرمت ایلتس اکادمیک رایتینگ در ازمون ایلتس چیست؟

آزمون رایتینگ آیلتس آکادمیک شامل دو تسک میباشد:
رایتینگ تسک ۱ اکادمیک ) در writing task 1 اکادمیک به شما یک سری نمودار( میله‌ای، خطی، دایره‌ای) یا یک سری جدول که نشان دهنده اطلاعاتی هستند داده خواهد شد و شما ملزم به نوشتن خلاصه‌ و گزارش دادن ویژگی های اصلی ،توصیف و مقایسه داده ها و روند ان در حداقل ۱۵۰ کلمه با توجه به اطلاعات نمودار هستید.
رایتینگ تسک۲ اکادمیک ) در writing Task2 اکادمیک توانایی شما در پاسخگویی و ارائه توجیه نظر ، بحث در مورد موضوع، خلاصه کردن جزئیات و تشریح مشکلات، شناسایی راه حل ها و ‌حمایت از ایده و استدلال های خود سنجیده میشود و شما باید با توجه به موضوع خواسته شده یک مقاله با حداقل ۲۵۰ کلمه در کمتر از ۴۰ دقیقه بنویسید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و اشنایی با دوره های موسسه ALA در رابطه با ایلتس رایتیگ تسک۱ اکادمیک و ایلتس رایتینگ تسک۲ اکادمیک میتوانید به مقاله‌ی موفقیت در ایلتس مراجعه کنید و با شرکت در این دوره ها این مرحله‌ از ازمون ielts را که برای اکثریت زبان اموزان دشوار است مثل آب خوردن (( as a piece of cake با کسب نمره‌ی خوب پشت سر بگذارید.

فرمت ایلتس جنرال رایتینگ در ازمون ایلتس چیست؟

ازمون رایتینگ ایلتس جنرال همانند اکادمیک شامل دو تسک اما با هدف های متفاوت است که شامل:
رایتینگ تسک۱ جنرال ) هدف در بخش writing task 1 جنرال این است که شما را ملزم به نوشتن نامه کند. نامه نگاری در زبان انگلیسی از عبارات و ساختار استاندارد و منحصر به فردی تشکیل شده است که شما باید خود را برای ان اماده کنید و‌ همچنین پیشنهاد میشود که حدود ۲۰ دقیقه زمان و حداقل ۱۵۰ کلمه برای انجام رایتینگ تسک ۱ جنرال استفاده شود.
رایتینگ تسک ۲ جنرال ) در writing task 2 جنرال از شما میخواهند که در مورد مسائل اجتماعی معاصر مقاله ای بنویسید، محتوای مقاله باید با سوال مرتبط باشد و ایده های بیان شده در مقاله باید به طور منطقی سازماندهی و بخش های مختلف مقاله باید از نظر دستوری و لغات پر بار و به هم مرتبط باشند تا مقاله شما یک مقاله مورد قبول و منسجم باشد.
محتوای بالا خلاصه و تعریف کلی از این دو تسک است، اما اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد ایلتس رایتینگ task1 جنرال و ایلتس رایتینگ task2 جنرال هستید با مراجه به مقاله موفقیت در ایلتس میتوانید دوره های لازم برای موفقیت در این تسک ها و اطلاعات دقیق تری در رابطه با هدف های اموزشی موسسه ALA را مطالعه کنید و در صورتی که مایل به موفقیت در این بخش هستید با کمترین هزینه نسبت به سایر موسسات و بهترین و تضمینی ترین کیفیت در دوره ها ثبت نام‌ کنید.

فرمت ایلتس ریدینگ در ازمون ایلتس چیست؟

خش ایلتس reading شامل سه یا گاهی چهار متن متفاوت میباشد.
برای کسب اطلاعات دقیق تر از این بخش و اشنایی با سر فصل دوره های موسسه ALA و برنامه های اموزشی برای بهبود مهارت هایتان در بخش IELTS ریدینگ میتوانید به مقاله موفقیت در ایلتس مراجعه نمایید و در دوره ها ثبت نام کنید.

تاثیر ازمون ماک ایلتس بر روی ازمون ایلتس چیست؟

ازمون ماک ielts یکی از بهترین ازمون های شبیه سازی شده ایلتس است که مطابق با ازمون اصلی میباشد با شرکت در این ازمون میتوانید نقاط ضعف خود را تشخیص دهید تا در روز ازمون اصلی در دام سوالات نیفتید.
موسسه ALA برای زبان اموزان خود با همکاری اپلیکیشن نوگولرن ازمون ها و تست های تالیفی به خصوص که در بر گیرنده تمام نکات ازمون ایلتس است طراحی کرده به طوری که پیش از ازمون اصلی تمام ابهامات و سوالات شما بر طرف خواهد شد.
با ثبت نام در دوره های اموزشی ایلتس در موسسه ALA میتوانید از این خدمات به صورت رایگان بهره بردار شوید .

نمره دهی در آزمون آیلتس به چه صورت است؟

هر ۴ بخش آزمون از لحاظ نمره برابر میباشد ، و از یک مقیاس ۹ باندی برای نشان دادن امتیاز شما استفاده می شود، هر سوال به صورت جداگانه و با دقت بررسی و سپس نمره خام هر بخش به دست می اید. طبق آمار سازمانها بیشتر شرکت کنندگان بهترین نمره را در قسمت ایلتس لیستنینگ و بدترین را در قسمت ایلتس رایتینگ تسک ۱ و ایلتس رایتینگ تسک ۲ کسب میکنند و نیز همچنین ۵۵٪ از شرکت کنندگان در ازمون نمره بیش از ۶.۰ کسب کرده اند. مدرک ایلتس دارای یک ‌دوره اعتبار ۲ ساله است.
نمره ها و میزان مهارت کاربران به ترتیب زیر است :

کاربر متخصص (Expert user)
9
کاربر خیلی خوب (Very good user)
8
کاربر خوب(Good user)
7
کاربر شایسته (Competent user)
6
کاربر متواضع(Modest user)
5
کاربر محدود(Limited user)
4
کاربر خیلی محدود(Extremely limited user)
3
کاربر متناوب(Intermittent user)
2
غیر کاربر(Non-user)
1

آزمون آیلتس مبتنی بر کاغذ است یا کامپیوتر؟

ازمون ایلتس یک ازمون مبتنی بر کاغذ می‌باشد، اما پس از گسترش ویروس کرونا امکان برگزاری ازمون کامپیوتری ایلتس هم فراهم شد. متقاضیان میتوانند در مکان های مختص به ازمون ایلتس ازمون خود را به صورت انلاین انجام دهند اما باید یاد اوری شود که بخش ایلتس اسپیکینگ جدا از هر روش ازمونی که انتخاب میکنید ، همیشه یک به یک و با یک ممتحن میباشد.

آیا میتوان آزمون ایلتس را مجدد تکرار کرد؟

هیچ محدودیتی برای کاربران در شرکت مجدد در ازمون آیلتس وجود ندارد و اگر به نتیجه دلخواهتان نرسیدید و یا به دنبال کسب نمرات بالاتر هستید به محض اینکه احساس کردید برای انجام دوباره‌ی ازمون آمادگی دارید، می توانید در آزمون دیگری ثبت نام کنید.

در سال 2022 ازمون ایلتس دستخوش چه تغییراتی شد؟

ازمون ایلتس در سال ۲۰۲۲ به علت شیوع ویروس کرونا دچار تغیرات مثبتی شد. در اوایل این سال ایلتس انلاین در جهان عرضه شد تا شرکت کنندگان بتوانند در فضای امن ازمون خود را بدون هیچ نگرانی انجام دهند. این ازمون شامل محتوا و فرمت یکسان با ازمون های سال قبل است با این تفاوت که همه‌ی قسمت های ان از جمله ایلتس اسپیکینگ به صورت انلاین و توسط ممتحن های اموزش دیده انجام میگردد.
جهت کسب اطلاعات بیشر در مورد ایلتس انلاین میتوانید به مقاله مربوطه مراجعه کنید

موثرترین متود در اموزش ازمون ایلتس چیست؟

گرفتن نمره بالا و خوب در آزمون ایلتس مسیری نسبتا دشوار برای اکثر متقاضیان این ازمون است.
پیش از این راجع به اهمیت ازمون ielts و گرفتن نمره بالا در این ازمون مطالعه کردید. گرفتن نمره بالا در این آزمون میتواند شانس شما را در گرفتن پذیرش از دانشگاه‌ های خارجی و مهاجرت و حتی پیدا کردن فرصت‌ های شغلی مناسب چه در داخل ایران و چه خارج از ایران چندین برابر کند.
اما همانطور که میدانید برای گذراندن دوره های ایلتس باید مبالغ زیادی را بپردازید و کتاب های بسیاری تهیه کنید و از همه مهم تر بازه‌ی زمانی طولانی ( ماه ها و یا شاید سال ها ) را صرف اماده شدن برای ازمون کنید که ممکن است هیچ تضمینی هم برای موفقیت و رسیدن به نتیجه دلخواه شما نیز نداشه باشد و تنها وقت و هزینه‌ی خود را هدر داده باشید.
اما حالا خبر خوب این است که شما با شرکت در دوره‌ های ALA IELTS دیگر نیازی به صرف این همه هزینه و زمان نخواهید داشت ، به علاوه دیگر لازم نیست کلکسیونی از کتاب های قطور و سخت ایلتس تهیه کنید . زیرا دوره های ایلتس موسسه ALA فقط و فقط 45 جلسه طول خواهد کشید و تضمین میکند که شما در یک بازه زمانی سه ماهه برای نمره 7 در ایلتس آماده خواهید شد.
شاید تصور این که بتوان تنها در سه ماه به این نتیجه باور نکردنی رسید برای شما سخت باشد . حقیقت امر این است که تا حدی باورنکردنی هست زیرا بر اساس روش های سایر اموزشگاه های موجود شما در طی این ۴۵ جلسه به نمره‌ای بیشتر از ۶ نخواهید رسید اما با دوره های حرفه ای و مخصوص موسسه ALA و همچنین همکاری اپلیکیشن نوگولرن موفقیت شما در زمان کمتر از سه ماه کاملا شدنی و امکان پذیر ( تضمینی ) میباشد.
زیرا این دوره ها سایر دوره های دیگر یک دوره ‌ی معمولی اموزش نیست.

مزایای دوره های موسسه ALA

در دوره های IELTS ALA مطالب جمع اوری شده و در جزوه‌های تالیفی مربوط به ALA قرار گرفته تا بتوانید بدون خواندن هیچ گونه کتابی در مسیر موفقیت میانبر بزرگی بزنید ، علاوه بر این تمام تست های ازمون های پیش جمع اوری گردیده تا هم با تغییرات سال‌های اخیر آشنا شوید و هم تکنیک‌ ها و حقه‌ هایی را که اموزش میبینید بتوانید روی تست‌ها عملی کنید و مهارت تست زنی خود را تقویت کنید.
علاوه بر کلاس‌ها، با شرکت در دوره‌های امادگی ازمون ALA شما به منابع بینظیری از ویدیوهای تخصصی برای یادگیری تکنیک‌ ها و همچنین انالیز تست های ایلتس دسترسی پیدا خواهید کرد تا پروسه اموزش شما هرچه بیشتر کوتاه شود و زمان کلاس صرفا صرف بکارگیری تکنیک های یادگرفته شده شود.
از همه مهم تر که شما در این مسیر اصلا تنها نخواهید بود ، زیرا هم میتوانید با استاد خود در ارتباط باشید و تکالیفتان را برای ایشان بفرستید و از استاد خود بازخورد ( Feedback ) بگیرید و هم پشتیبان آموزشی موسسه ALA با شما تماس خواهد گرفت و شما میتوانید سوالات و مشکلات خود را با او مطرح کنید.
همچنین این امکان برای کاربران موسسه فراهم است تا در وبینارهای ایلتس بصورت رایگان شرکت کنند و کلی اطلاعات جدید کسب کنند.
مطالب فوق تنها بخش کوچکی از هدف های موسسه ALA برای قرار گرفتن شما در مسیر موفقیت و پیشرفت بود ، شما میتوانید با مراجعه به مقاله‌ی مربوط به دوره ها و مسیر موفقیت در ایلتس اطلاعت بیشتری در مورد موثر ترین روش ها و متود های اموزشی کسب کنید و اقدام به شرکت در دوره ها کنید و از مزایا های دیگر دوره بهره ببرید.

اشتراک گذاری :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید